fbpx

Headspin Muts

Een headspin muts wordt gebruikt voor een van de bekendste breakdance moves, de headspin. Wanneer je aan deze vorm van dans denkt is een headspin mutsĀ een iconisch accessoire. Het maakt het draaien makkelijker doordat de muts uitgerust is met een speciale laag die de wrijving met de breakdance vloer verlaagd. Bekende breakdancers over heel de wereld dragen deze speciale headspin mutsen om hun moves beter te kunnen doen, en daarnaast zorgt het ook voor extra uitstraling en stijl.

kleur headspin muts

Breakdance en Headspin

Headspin is een move die niet weg te denken valt uit het beeld van breakdance. Toch zijn er wat problemen. Veel headspinnen kan zorgen voor haarverlies. Zelfs op jonge leeftijd. Daarom adviseren we bij breakdance om tijdens het beoefenen van de headspin altijd een headspin muts te dragen. Dit maakt het draaien gemakkelijker en voorkomt het permanente verlies van het haar.

Zwarte Headspin Muts

De populairste kleur headspin muts binnen breakdance blijft toch de zwarte. Dit is een neutrale kleur muts die tijdens breakdance niet snel vies kan worden. Hij is vaak goed te combineren met andere kleding en zo een tijdloze kleur. Hier kunt u een zwarte breakdance headspin muts kopen.